keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Upeaa...

No ensimmäistä kertaa Kuusankosken hiekkatekonurmella käyty. Ja olipahan reissu. Pelillisesti jatkettiin sunnuntain ilotulituksen jälkimainingeissa hyvää pelaamista. Ulkopeli osoitti olevan hyvässä kuosissa kun vastustajat eivät saaneet ainuttakaan juoksua koko pelissä.

Tuntuu tällä hetkellä joukkueemme olevan melkoisen hyvässä vireessä. Ensimmäiset todelliset testit tulevat tässä viikonvaihteessa, kun KePettäret kohtavaat Hyvinkään ja Kuusankosken C1-porukan. Molemmat ovat lohkomme kovimpia joukkueita ihan varmasti. Kaikki olemme aloittaneet karsinnat puhtaalla pelillä. Joten kenelläkään ei ole vielä pistemenetyksiä. Olemme pelanneet 3 peliä ja napanneet täydet 9 pistettä. Juuri niin kuin olin ajatellutkin. Tiukoilla on, että saammeko jatkettua voittojen tiellä vielä tämänkin viikonlopun ajan.

Pelistä jäi paljon hyvää käteen. Varsinkin joukkueen nihkeän aloituksen jälkeen saatiin kone tutusti lämpenemään ja hoidettin homma tyyllikkäästi kotia. Jotenkin tuntuu, että pelaamme joka pelissä 2-3 huonoa sisävuoroa jolloin emme saa oikeastaan yhtään mitään aikaiseksi. Ja vielä, kun palot tehdään omasta takaa eikä vastustajan hyvyydestä niin mietityttää se hieman. Eli paranettavaa jää aina, mutta hyvin näyttää tuloksellisesti kuitenkin pelimme toimivan.

Tilastot pelistä: Kuusankoski 2- Kerava 0-2 (0-24,0-10):
Venla 1/6 (9), Tapsa 1/2, Anni 1+3/4 (11), Maria 2/3 (5), Oona 6/3 (12), Suvi 1+4/5 (12), Elli 3/1 (9), Salla 2/2 (5), Pikkis 2/5 (5), Hanna -/2 (3), Aino -/1 (1), Karita -/- (0)

Tähdet menevät:
***: Suvi (Lyö hirmuisella tahdilla juoksuja meille. Huikeaa kautta tyttö pelaa)
**: Oona (Etukentän lukko ja 2-rajan valtias. Pystäri napsahtaa nasevasti)
*: Pikkis (Jaksaa pelata etulukijana varmasti. Pieniä sijoittautumisvirheitä paikoin, mutta vuoren varmaa työskentely muuten.)

Plus Anni Vee: On löytänyt hyvän vireen sisäpelissä, jos olisi enemmän tähtiä niin tulisi varmasti niitä saamaan.
 
Uskon, että Hyvinkää sytyttää jokaista pelaajaa ihan varmasti tarpeeksi taistelemaan täysillä jokaikisen tilanteen. Voi olla, että Koivikossa nähdään kauden tähän mennessä kauden parasta pesäpalloilua C-tyttöjen osalta. Tiukkaan trilleriin on täydet ainekset, kun iskemme yhteen jälleen kerran. Molemmilla on toisen pelitavat aika hyvin tiedossa, joten isoja yllätyksiä ei synny pelissä. Se joukkue voittaa kumman pää kestää paremmin tiukoissa paikoissa. Se on varma, ettei KePe anna Tahkolla mitään ilmaiseksi. 

Puhti peli sunnuntaina ei ole valmentajan mielissä kovinkaan vahvana, koska Tahko peli vie tällä hetkellä melkein kaiken huomion. Puhti pääsi eilen scouttamaan meidän pelitapaamme ja hyötyy siitä hieman, mutta vain sen hieman. Itse en Puhdin pelistä paljoakaan tiedä, mutta lyöntivoimanen porukkaa lienee luvassa muiden kertomuksien pohjalta olevan. Eli samantyyppinen joukkue kuin me. Ja katsotaan, jos saadaan pidettyä pisteet Keravalla. Tiukka siis tekee viikonlopun aikana, mutta luottavaisin mielin lähdetään kohti haasteita.

Tästä lähdetään kovien pelien sävyttämään viikonloppuun! Nyt pitää olla valmiina!

- Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti