sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Back In Business

Jälleen olisi bloginkirjoituksen paikka ja aika. Erikoinen viikko on takanapäin. Tapahtumia ja kerrottavaa riittää jonkin verran siis.

Viikkoon mahtui kaksi peliä. Tuloksena voitto ja tappio. Harmittavan tappiomme koimme Roihulle ja vastaavasti voitto tuli Espoosta. 2 peliä 4 pistettä eli vähimmäisvaatimus täyttyi juuri ja juuri. Sitten perataan vähän molempia otteluita.

KePe- Roihu 1-2 (2-6,17-16,2-5s.)
Ensimmäinen jakso meni Roihulle pääsääntöisesti meidän itsemme ansiosta. 4 juoksua surkeilla heitoilla vastustajille ja jakso oli taputettu. Näin käy vaan käy tiukoissa peleissä. Ei ole varaa tälläisiin suorituksiin. Se opittiin varmaan tästä pelistä. Toisella jaksolla vastustajammekin alkoi lahjoitella juoksuja kanssa ja saimme juonesta kiinni sisäpelissäkin. Mutta kas kummaa oma ulkopelimme hajoaa melkein käsiin samaaan aikaan kuin sisäpeli alkaa toimia. Sai jälleen heikoimmat nitroja vedellä suuhun, koska sen verran jännäksi meni jakso. Vastustaja kirii 16-9 tappioasemasta tasoihin 16-16. Ja tasoittava vuoro on meillä vielä jäljellä. Erinäistä vaiheiden jälkeen saamme alkuun heti 2 paloa, jolloin alkoi pulssi nousemaan kovaa vauhtia ylöspäin myös valmennuksessa. Onneksi helpottava juoksu tuli Ellin kauniilla vällärillä ja peli superille siis.

Supervuoro pelattiin ulkona aluksi pirun varmaa peliä ja vastustaja ei juuri paikkoja saanut. Mutta sitten yksi pallo räpylästä lahjana juoksu Roihulle. Ja heti perään harhalla toinen niin siitä aukesi vastustajan sisäpeli komeasti. Löivät 3 juoksua lisää taululle. Eikä KePe enään valitettavasti tästä sillasta noussut. 2-1 tappio nihkeän pelin jälkeen oli kuitenkin positiivista. Se, että saimme edes 1 pisteen taisteltua kotiin. Tämä piste voi osoittautua arvokkaaksi lopulta.

KePe- Espoo 2-0 (25-5,13-2)
Tänään pelasimme Espoota vastaan 7. SM-ottelun. Ottelu aloitettiin kunnioittamalla nuoren pesäpalloilijan traagista kuolemaa Hyvinkäällä sattuneessa ampumisvälikohtauksessa lauantaina.

Pelimme oli tänään perusvarmaa suoritusta ei mitään loistokkuutta ollut, mutta kelpaa mulle. Ei tässä lajissa jaeta tyylipisteitä. Eka vuoro oli todella synkkä meille: sisäpelissä nopeat 3 paloa. Ja ulkonakin virheiden kautta 3 pinnaa vastustajille. Ei taaskaan alkunut kuin olettettiin. Toisella vuorolla heräsimme jo hieman pelaamaan saimme 2 vuoroparin jälkeen olla 5-3 johdossa. Kolmas vuoro ratkaisi jakson, kun nousimme omalle tasolleemme sisällä niin paukutimme 20 juoksun vuoron. Ja sillä sinetöimme jaksovoiton. Tasoittaavaa ei pelattu.

Toinen jakso oli lähinnä kokeilua. Peli rullasi kohtuullisesti ja jakso voitto rutiinilla 13-2 kotiin. Ja koko ottelu siis jaksoin 2-0 meille. Tosin pelistä pitää mainita tietenkin joukkueen kuopus Henni, joka teki ulkokentällä debyytin SM-peleissä ja tyylillä tekikin myös. Sisälläkin peli toimi 3 tuotua juoksua ja 7 kärkilyöntiä. Iso käsi Hennille täältäpäin.

Olemme jo pelanneet 7 peliä leirikarsintaa tuloksena 13 pistettä. Ihan kiva saalis näin aluksi, mutta toiveissa oli 15 pistettä, mutta käy tuokin määrä vallanmainiosti itselleni. Ensi viikko onkin sitten haastava jälleen perjantaina lähdemme Hesaan pelaa Roihua vastaan uudestaan ja voitto mielessä tottakai. Sunnuntaina saamme Kuusankoskelta vieraita, kun Puhdin C2-tytöt saapuvat vierailemaan Keravalle. Tiukkoja vääntöjä luvassa ja mitään emme saa ilmaiseksi taaskaan. Tosin sama koskee vastustajiammekin samallalailla.

Viikonvaihteen A&A-tähdet

KePe- Roihu
***: Oona (Illan selkeästi paras pelaajamme. Piti voitto toiveita elossa)
**: Elli (Rämäpäinen kopparimme hoiti tehtävänsä tyylillä. Pari virhettä kuten koko porukalla)
*: Karita (Yllätti sisäpelissä mukavasti. Kakkosleikkuri toi jaksovoiton KePelle. Ilman sitä Roihu olisi karannut voittoon lopussa)

KePe- Espoo
***: Salla (Tulitti Espoon ulkokentän palasiksi 2 kertaa ja pelasi linjassa 2.jaksolla mallikkaasti. Huimat tehot!)
**: Henni (Kuopus näytti osaavansa pelata. Varman oloinen ulkona ja sisällä. 7 kärkkäriä lisäksi VAU!)
*: Oona (Tuttu ja turvallinen Oona. Osaa pelata paikkaa kuin paikkaan. Uskomattomia lyöntejäkin nähtiin taas kerran. 10 kärkkärin päivä)

Laitetaan näytille kahden viime pelin tehot:    kunnarit+lyödyt/tuodut (kärkilyönnit)

KePe- Roihu 1-2
Venla 1/3 (6), Salla 1+3/3 (9), Oona 1+4/2 (12), Maria 0/1 (2), Elli 1/0 (4), Anni 1/2 (4), Fanny 0/2 (2), Tapsa 1/3 (4), Pikkis 1/1 (3), Karita 3/1 (4), Hanna 0/0 (0), Aino 0/1 (1)...

KePe- Espoo 2-0
Venla 2/6 (7), Tapsa 1/0 (0), Elli 3/4 (9), Oona 1+6/4 (10), Salla 2+6/5 (15), Pikkis 2/5 (5), Maria 4/3 (5), Karita 2/2 (5), Fanny 2/0 (6), Anni 4/3 (4), Hanna 0/3 (1), Henni 0/3 (7)...

Takaisin voittojen polulla ollaan vihdoin. Nyt jatketaan samalla polulla :)