tiistai 8. toukokuuta 2012

Tyylipisteitä ei jaeta

Pesäpallo on siitä ihan kiva laji, ettei tyylipisteitä jaeta. Eilen SM-avauksessa Vantaa laittoi KePettäret oikeasti lujille. Pelimme ei ollut kaunista, mutta pari tehokasta ja omalla tasolla pelattua sisävuoroa pelasti meidät jännitysnäytelmältä. Olimme vastustajia edellä kaikessa, jos katsoo pelillisiä asioita, mutta olimme huolimattomia läpi pelin. Liikaa annettiin juoksuja vastustajan sisäpeliin verrattuna. Jaksot kuitenkin selkeästi 15-6 ja 13-5 meille. Mutta paranettava on peliämme selvästi tuleviin koitoksiin, että voimme oikeasti taistella kilpasarjapaikasta. Tänään ei onneksi enempää vaadittu, joten tottakai 3 pisteeseen olen erittäin tyytyväinen.

Tilastot
1. Venla (2.v): -/3
2. Aino (.L.): 3/2
3. Anni (3.K): 2/1
4. Oona (1.V): 1+3/3
5. Maria (2.P): 3/3
6. Suvi (.S.): 2+6/4
7. Salla (2.K): 1/2
8. Pikkis (3.P): 1+1/5
9. Fanny (3.V): 2/2
10. Sonja 1/-
11. Hanna -/3
12. Henni -/-

A&A-tähdet
***: Suvi (Loistava peli D-tytöltä 2 kunnaria toisen jakson ratkaisulyönnit)
**: Pikkis (Sisäpelissä kesän tähän mennessä paras suoritus, poltti ulkona pelaajia... merkkivirheet veivät 3 tähden mahdollisuuden :)
*: Anni (Tasaista oli taas pelaajistossa, mutta jälleen vaihtajana onnistunut ja virheettömästi kopparina pelannut Anni ansaisee tähden tästä pelistä)

Tänään vuorossa aluesarjan peli Janakkalan Janaa vastaan. Tavoitteeme parantaa sisäpeliämme ainakin vaihtopelaamisen muodossa. Kaikki siis Koivikkoon tänään klo. 18 alkaavan peliin. Kannustamaan voittoputkelle jatkoa.

- Arto The Valkku










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti