lauantai 19. toukokuuta 2012

Kauden ensimmäinen tappio

Kauden ensimmäinen tappio on koettu, kun Tahkon tytöt veivät SM-karsintapelin Koivikossa puhtaasti 2-0 jaksoin. Peli oli niin tasainen kuin odotin ja ratkesi aivan niihin asoihin, joihin sen odotinkin ratkeavan. Se kumpi tekee perusasiat paremmin voittaa. Tahko oli niissä sen verran parempi kuin numerot 5-3 ja 8-5 kertovat. Harhaheitot maksoivat meille ensimmäisen jakson kokonaan Tahkolle, joten pienellä huolellisuudella jakso olisi kirjattu meidän nimiin vielä. Mutta jossittelu on turhaa. Tahko ansaitsi voittonsa ja piste.

Lyhyt aika korjata mitään Puhti peliin huomiseksi, joten mitään ihmettä en odota tapahtuvan vaan, jos saamme tietynlaisen rentouden ja pelirohkeuden kuntoon niin Puhti on kovilla. Vaihtopeliin tarvitsemme huolellisuutta ehdottomasti (koska maksavat nuo turhat takapalot rohkeuden kotiutuksista). Mutta Puhdin kaatoon lähdetään rennoin ottein, mutta tosissaan hyvää peliä pelaamaan. Paineet ovat varmasti poissa, kun ei enään ei tarvitse "pelätä" ensimmäistä tappiota. Ja vastustajan tasokin tiedetään kovaksi. Edelleen voimme voittaa kenet vain tässä lohkossa. Ja uskon, että voittoomme huomenna.

Tilastot uupuvat vielä eiliseltä, mutta tähdet annan normaalisti:

Illan A&A-tähdet
***: Salla (Sisäpelissä nosti meidät lyönnillään mukaan. Antoi mahdollisuuden jaksovoittoon johon kirimme ei yltänyt)
**: Elli (Koppariparin jälkeen sisällä parhaimmistoa. Itseluottamus nousussa samoin nousemassa tärkeään rooliin, kuten ajateltukin)
*: Anni (Antoi eniten uhkan aiheita sisäpelissä. Lyöntirohkeutensa perusteella 1 tähti tästä pelistä)

Huomenna jatketaan. Takaisin voittojen polulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti