tiistai 1. toukokuuta 2012

Turnaus takanapäin

Turnaus on pelattuna ja on kiitosten aika. Ensiksi rakkaat pelaajani ISO KIITOS samoin tottakai apparilleni Annille. Myös kiitos Sarille, joka hoiti turnaukseen liittyviä asioita hienosti. Samoin musamestari Sepolle ja yös buffakuningas Juha ansaitsee kiitoksen sanasen. Ja tottaki te kaikki vanhemmat, jotka teitte tämän myös mahdolliseksi. On tämä hieno porukka kokonaisuudessa. :) Vielä kerran iso kiitos kaikille.

Sitten peleihin palatakseni vielä. Hienot sanat meinaavat loppua, kun kuvailee tätä joukkuetta. 2 voittoa ja 1 tasuri oli saaliimme koko turnauksessa. Ei huono todellakaan. Yksi kauneusvirhe mahtui siis joukkoon, mutta muuten tuloksellisessti mahtava turnaus.

Ulkopeliämme on nyt pakko kehua. Loistavaa. Ei tarvitse enään kuin hienosäätää tuo sisäpeli siihen tuttuun ja turvalliseen omaan tasoomme. Niin ei löydy sellaista joukkuetta, jota emme voisi haastaa peleissä. Mutta ei aleta leijumaan, koska nämä olivat vain niitä harkkamatseja. Tosipelit alkavat viikon sisällä vasta. Ei oikein malta enään odottaa, koska tietää pelin toimivan sarja-avauksessa ihan varmasti.

Ensimmäinen peli PesäYsejä vastaan oltiin kuskinpaikalla kokoajan, Peli ratkesi lopullisesti Venlan upeaan pesänpäälle lyömään kunnariin. Huikea suoritus. Pori pelissä oltiin alussa vastaantulijana, mutta pystyttiin nousemaan sieltä aina tasapeliin saakka. Ihan ei riittänyt sisäpelissä juoni voittoon asti. Ulkopeli oli taas sitä kehutun hyvää. Kankaanpää peli on hieno peli kokonaisuudessaan. Vaikka sisäpeli on paikoin nihkeää niin ei pelkoa tullut oikeastaan tässä pelissä missän vaiheessa. Ja ulkopelissä oltiin sitten taas  hyviä ja hoidettiin sillä homma kotiin niukasti. Sanotaanko, että voitto oli todellakin ansaittu. Niin hyvin pelattiin.

Tulokset
KePe- PesäYsit 7-2
KePe- Pori 4-4
KePe- KaMa 6-5


Tästä lähdetään kohti sarjapelejä: 4.5 vastaan asettuu Espoon Pesis C-tyttöjen aluesarjassa.. Katseet suunnattu sinne jo.

- Arto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti