keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kohta se alkaa...

Kuukausi on aikaa siihen, kun karavaani lähtee kohti Pajulahtea ja viimeistelyleiriämme. Jonka aikana pitäisi saada peli sellaiseen kuntoon, että sitä kehtaa näyttää muille kesällä Koivikossa. Paineet kasvavat valmennuksella kevään kynnyksellä. Ollaanko treenattu oikein? Onko tullut kehitystä? Osataanko enään pelata lajia nimeltä pesäpallo? Hirveästi kysymyksiä liikkuu päässä, mutta kesällä saadaan ihan varmasti vastaus näihin. Mutta eiköhän sitä osata kuitenkin vielä pelata ja hyvin.

Kesä on pelistä peliin kulkemista ja välillä treenaillaan. Mutta pelejä varten sitä ollaan harjoiteltu koko pitkä talvi. Viime peli antoi aihetta hieman olla tyytyväinen, mutta parannettavaa jäi kuitenkin paljon. 7.4 vastaan asettuu leirikarsintavastustajamme Espoon Pesiksen C-tytöt. Peli tulee aivan erilainen kuin D-poikia vastaan. Tässä haetaan jo hieman asetelmia kesää ajatellen. Omat ajatukset ovat saada tasapainoisin peli näistä mitä ollaan jo pelattu. Espoolla ei kaiketi ole ihan yhtä paljoa pelejä alla kuin meillä. Mutta varmasti nälkäinen joukkue tulee haastamaan Kepettäriä. Onhan Espoolla meidän päänahka syyskuulta. Tosin kultajuhlat taisivat syödä parhaimman terän siitä pelistä.

Hyvää peliä odotan. Katsotaan, jos NPVT:stä saisi lisää vinkkejä pelinjohtamiseen pelissä. Ensi viikonloppu menee kurssilla. Uskon olevani taas astetta parempi pelinjohtaja sen jälkeen. Kaikki siis pelaajilleni plussa todellakin.

Ennen kauden alkua yritän saada pelaajaesittelyitä tänne blogiin, jolloin lukijamme pääsevät hieman syvämmälle tähtiimme.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti