perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tytöt ja pojat hippasilla

Hellurei again!

Launtaina tytöt ovat Kepen poikien kanssa "hippasilla" Kuplassa. D-pojat saavat valmistautua saamaan kyytiä tytöiltä :).

Ei vaineskaan. Lähdetään ihan jälleen yksinkertaisilla asioilla liikkeelle. Vaihtojen on toimittava todella paljon paremmin kuin Tahkoa vastaan. Missä sorruttiin tolkuttoman monta kerta laittomaan lyöntiin tai kopin lyömiseen. Ryhtiliike on siis luvassa tästä olen varma. Viime peli jätti hampaankoloon selkeästi koko porukalle jotain. Tästä ammennetaan voimia poikien nöyryytykseen. Pitää vähän käyttää provoa poikia kohti. Eikös? Sodassa kaikki on sallittua.

Pelin ratkaisu: Ratkeaa siihen pystyykö tytöt horjuttamaan poikia ensimmäisestä vuorosta alkaen. Jos alussa jäädään poikia jälkeen niin uskon ettei pojat tule antamaan almuja enää meille. Nyt pitää lähteä alusta asti pelaamaan eikä katsomaan, kun vastustaja pelaa. Tähän tähdätään siis hyvään starttiin. Viimeiset kaksi peliä ollaan kontattu alussa ja parannettu ekan jakson loppuun selkeästi. Se ei riittänyt Hyvinkäätä vastaa. Fiilistä peliin ja vedetään alusta loppuun niin hyvin kuin pystymme niin eiköhän lopputulos olemaan tiukka. Hyvää harjoitusta ainakin.

D-pojat vastaan C-tytöt Hyrylän Kuplassa huomenna lauantaina 10.3.2012. Kaikki kannustamaan tytöt jälleen voittojen tielle.

Are You Ready? I am.

- Arto 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti