lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tasainen "hippa"

Lauantaiaamu hippailtu Kuplassa. Tasaisissa merkeissä mentiin loppuun asti. Nyt saatiin se alku mitä pitäisi useammin saada. Sisäpeli ei ollut yhtä kuraa kuin kahdessa aiemmassa hallipelissä. Eli yksi tavoite suoritettu. Hyvä tytöt!

Ulkopelistä voidaan antaa hyvän arvosana. Sisäpelissä hyvä - on aika lähellä totuutta. Tyttöjen pelissä on hyviä elementtejä jo nyt. Mutta loput on vielä kaivettava esiin harjoituksissa. Ainakin varma asia on se, että lyhyt pelaamista tullaan harjoittelemaan kovasti tulevina viikkoina. 

Hyvä suoritus, kun miettii Hyvinkää matsia niin ylöspäin mentiin kokonaisuudessa. Peli ei ole uomissaan, mutta hymyynkin on aihetta. Peli alkaa loksahtamaan hiljalleen kohdilleen. Kollegan kanssa juttelu toi lisävinkkejä tulevaisuuteen. Kiitän siitä. Joukkueemme tulee olemaan valmis, kun tosipelit alkavat. 

Tästä on kiva jatkaa. Ja poikien valmentajat pitävät meitä erinomaisina vastustajina ja samoin me poikia meille erinomaisina vastustajina. Keväällä luvassa pari harkkamatsia poikien kanssa. Eli mielenkiinnolla kohti uutta matsia. Kaivetaan silloin se voittokin vielä tytöt, eiks ni.

Kärkilyönnit

Salla 6, Pihla 4, Venla 3, Oona 6, Maria 7, Suvi 1, Anni 3, Elli 3, Aino 1, Karita 0, Hanna 3 ja Pikkis 3

A&A-tähdet: (lanseerattu täksi kaudeksi) tässä raadissa tänään vain: Arto. (Anni tulee seuraaviin mukaan)
***: Maria
**: Oona
*: Salla

A&A-raati eli Arto ja Anni. Päättää joka pelistä kolme pelaaja, jotka saavat ne. Niitä jaetaan 3, 2 ja 1 tähti. Kolmelle eri pelaajalle...

Eniten tähtiä kerännyt valitaan A&A-pelaajaksi... :) Palkintoa siitäkin luvassa... :D

Kuulemisiin

Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti