lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hyvinkää vei pelin

Otsikko jo kertookin sen vieraaksi tänään (3.3.2012) saapui Hyvinkään Tahko. Pelattiin sopivasti 4+4 vuoroparia ja tulos 3-5, 2-3 Hyvinkäälle voitto puhtaasti 0-2.

Käynnistysvaikeudet sisäpelissä ovat kumma juttu. Ei tunnu, että saataisiin koskaan hyvää avausta sisäpelissä. Huolestuttaa. Ilmiö sinänsä ei ole uusi. Tosin sisäpelissä virheitä tuli puolin jos toisinkin. Ja kumpikin napsivat helpot palot toisistaan. Tänään Tahko oli parempi ei selittelylle sijaa. Numerot eivät kerro koko totuutta. Mutta KePe ei ollut parhaimmillan se on sanottava. Hyvinkäällä on kova nippu kasassa, mutta täysin voitettavissa. No tänään ei sujunut yksinkertaisesti ja piste. Ensi kerralla sitten. Onneksi nollaava seuraava peli on jo viikon päästä D-poikia vastaan. Pelistä haen tukkoisuutta avaavaa itseluottamusta porukalla. Jota se todellakin tarvitsee. Ja vielä keretään hallissa Espoota vastaan pelailemaan (7.4.2012) D-poikien lisäksi-

Jo parjasin Puhti pelin jälkeen näppejämme. Ja taas kerran pelissä liika hätäily kostautui näppien täydellisinä epäonnistumisina. Itseluottamus ei riittänyt tänään siihen perusnäppin suorittamiseen. Pari kertaa nähtiin kuitenkin, että osataan me niitä lyödäkin Ellin toimesta syntyi kolmoskoukulla Veven tuomana näyttävä juoksu.

Ottelun hahmoa ei tarvitse perustella paikallaolijoille, mutta kerrotaan muille. Tapsa oli uskomattoman loistava tänään lukkarina ja piti meitä monta vuoroparia voiton syrjässä kiinni. Kärpäsiä muuten Tapsa otti kolmoselle peräti 4 kappaletta. Lisäksi näpistä 2 kertaa. Ja tolpalla upotti pelaajan 2 kertaa. Yhteensä 8 tehtyä paloa yksilösuorituksilla on huikea lukema Tapsalta. Tosin voi olla teki enemmänkin näin kuvamuistista otin lukemat. Iso käsi Tapsalle!

Tästä pyristellään nopeasti irti ja jatketaan määrätietoista työtä eteenpäin. Luovuttaa emme aio ikinä!

C-leirikarsintalohko julkaistiin eilen (2.3.2012). KePe sijoitettiin lohkoon C, jossa vastaan asettuvat:
Espoon Pesis, Hyvinkään Tahko, Roihu, Kuusankosken Puhti C1, C2 ja VJJ. Joista kolme pääsee suoraan kilpasarjaan. Ja lohkonelonen karsii lohkojen A ja B:n nelosen kanssa yhdestä lisäpaikasta turnausmuotoisesti. Tavoiteesta ja muusta myöhemmin tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti