maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tekstiä puskee jälleen....

Ulkona ollaan oltu ja kylmä viima puhaltaa Koivikossa. Ei auttaisi valittaa, mutta antaako nyt edes jotain armoa pesäpalloilijoille edes kerran :).

Viikonloppuna on edessä odotettu leirimme Liikuntakeskus Pajulahdessa. Sinne on lähdössä 17 reipasta nuorta naista+ 2 valmentajaa+ JoJo. Ohjelmassa on yhteensä 4 harjoitukset, joiden päällimmän tarkoitus on toimia pelinomaisina harjoituksina tulevia pelejä ajatellen. Tilanteita käydään läpi ja miten ne sitten jopa puretaan onnistuneesti. Lisäksi tuumailemme yhdessä vähän tavoitteitamme. Eli mietitään miten voimme YHDESSÄ lähteä parantamaan joukkueemme peliä. Jokainen tietää varmaankin sen, että kun kaikki osuu kohdilleen menee tämä joukkue varmasti jatkoon alkulohkosta. Ja pelaa 20 parhaan joukkueen mukana Seinäjoen leirillä kilpasarjassa, mutta vielä on kuitenkin paljon tekemistä pelin kanssamme. Se ei ole ihan sillä tasolla tällä hetkellä millä alunperin toivoin, mutta ei mahdottoman matkan päässä kuitenkaan.

Kävimme aallonpohjalla viikonloppuna, mutta tänään maanantai puhalsi kylmän tuulen lisäksi ihan positiivinen ote myös harjoituksissa. Pientä naputusta aluksi esiintyi, mutta pikkuhiljaa tilanne rauhoittui. Ja suorituksia mitä kaikkia kerkesinkään seurata olivat ihan mallikkaan näköisiä. Näin se muuttuu tuo homma yhdessä päivässä erilaiseksi. Mutta niin kuin aiemmin totesin työsarkaa riittää. Mutta riittääkö aika?

Pesäpallo on muutenkin peli aikaa vastaan. Nyt peli-ideamme kanssa on ongelmia eli riittääkö kellossa aika korjata ne ja saada ne toimimaankin ennen 7.5. aloitettava karsintasarjaa. Pelimme viime lauantaina oli  niin sanotusti takalukossa ja pahasti. Ja pelko kerkesi jo valitettavasti hiipimään valmentajan puseroon, mutta valmentaja ei ole luovuttavatyyppiä. Ei sitten ollenkaan. Yritän pari tuntia päivässä miettiä, miten saisin pelimme kulkemaan kunnolla. Koulussa välitunnit menee jopa asioiden suunnitteluun. Eli sielläkään ei pesäpallo jää mielestäni poissa. Erilaisia malleja olen päässäni pyörittänyt ja miettinyt erilaisia pieniä muutoksia harjoitteluun. Jolla saataisiin kaikki lukot aukeamaan. Pientä valoa näkyy tunnelissa ja se on mukava juttu kuitenkin. Olen luottavainen. Ja uskon TÄHÄN JOUKKUEESEEN niin paljon, että se punainen lanka löytyy ennen tosipelejä.

Seuraavaksi hiotaan sisäpeli kuntoon ja pikkuhiljaa tiivistetään se ulkopelikin lopullisesti kuosiin. Urakkaan ei ole enään liikaa aikaa vaan ihan tarpeeksi.

Turnauksessamme saamme vastaan 3 erilaista vastustajaa, joihin emme ole päässeet tutustumaan aiemmin. Eli Lappeenrannan PesäYsit, Kankaanpään Maila ja Porin Pesäkarhut. Hurjan mielenkiintoista nähdä Satakunnan kaksikon pelaavan ja samoin idästä tulevan Lappeenrannan peliä. Vesi kielellä odotan turnausta. Lisäksi turnauksessa ovat mukana rakas Hyvinkään Tahko, jota vastaan ollaan kymmenet kerran väännetty tasaisesti ja Kuusankosken Puhti. Molempia vastaan olemme jo talven aikana kerenneet pelamaan. Ja siksi nyt kohtaamme mielummin nämä kolme vähän meille tuttua joukkuetta.

Kaikki kannustamaan C-tytöt huippuvireiseen Koivikon kentälle klo. 10 alkavassa turnauksessa. Avauspelinä muuten KePe- PesäYsit. Tervetuloa!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti