sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

KePe- Espoo 2-0 (18-1,17-4)

Hyrylään saapui lauantaina-aamuna motivoitunut KePen C-tyttöporukka. Alkutreenien aikana alkoi jo tuntua siltä, että tänään on ihan hyvä pelipäivä tulossa.

No tunne ei sinänsä ollutkaan väärä vaan tytöt aloittivat poikeuksellisen hyvällä sisävuorolla. 5 juoksua ilman paloja saatiin aikaiseksi. Mutta sitten yhdessä ajotilanteesta saatiin aikaiseksi ne kaikki 3 paloa, joten se kuivui siihen se sisävuoro :). Ulkopelissä aluksi liikkeen puute antoi vastustajille hieman oljenkortta, mutta parantui pitkin 1. jaksoa liike kentällä. Kahden vuoron jälkeen KePe oli saanut paukutettua 10-1 johdon taululle, joten peruspelillä jakso olisi meidän. Ainakin sellainen ajatus päässäni oli. Eihän se pettänyt sekään ajatus vaan tytöt laittoivat vähän lisää "höökiä" koneeseen ja hoidettiin 1.jakso kotiin eleettömästi 18-1 numeroin.

Toinen jakso oli hieman aluksi sähläystä ulkopelissä pari palloa räpylän kautta jäi ottamatta Ja tuloksena pari juoksuakin vastustajille. No miten vastataan vastustajan parhaaseen sisävuoroon. No tottakai omalla parhaalla sisävuorolla taululle 9 juoksua. Tästäkö se aukesi lopullisesti sisäpelimme?

Ei aivan, mutta peruspelaamisen kautta toinenkin jakso kotijoukkueelle 17-4 numeroin. Ja sanotaan vielä pelistä, että viimeinen sisävuoro oli sitten pohjanoteeraus... hieman alkoi jo näköjään kaikilla ylimääräistä puristusta, koska homma oli selvä ja sai yrittää riskillä. Eihän siitä mitään tullut. Jääkööt vähäksi aikaan tuollaiset vuorot pois. Muutoin pelistä jäi ihan hyvä fiilis. Ja otettiin viime peliin taas pari pienen pientä askelta eteenpäin. Tänään ei vaadittu huikeaa peliä, mutta kiva nähdä perussuorituksilla tulee hyvät numerot tauluun. Tyytyväinen voi olla, mutta ei tässä mitään juhlia kannata pitää. Nöyrästi eteenpäin ja kohti D-poikia vastaan ensi lauantaina pelaamaan. Liikaa ei kannata jäädä siis noita numeroita tuijottamaan siis.

D-poikia vastaan tulevasta pelistä tulee mitä luultavammin tasainen peli, jossa nämä pienet asiat ratkaisevat. Viimeksi pelasimme 11-11 ja olimme todella lähellä voittaakin pojat, mutta se jäi hieman vajaaksi. Jos olisi lauantaina voiton paikka sitten. Edelleen voitot ovat sivuseikka, koska se mitä kentälle tehdään ja yritetään tehdä on minulle nyt tärkeämpiä kun tulos sinänsä.

Tästä päästään pian ulos treenaamaan. Jolloin "uusia" elementtejä tulee mukaan lajiin (esim. tuuli ja sää). Pajulahteen on kaksi viikkoa aikaa. Sitähän jo odottaa vesikielellä. Ja 29.4 räjähtää sitten nimittäin C-tyttöjen kevätturnaus Keravalla. Hieno lista joukkueita tulossa, joten kaikki pesäpallonystävät sydämmellisesti tervetuloa Keravan Koivikon hiekkatekonurmelle katsomaan kansallispelimme antia. Pelit alkavat klo. 10. Ja viimeisen pelin alkamisaika on klo. 18.00. 

Mutta ensi lauantaina 14.4. C-tytöt vs. D-pojat Hyrylän Kuplassa (n. 8.45 alkaen)

Ja pelin A&A-tähdet... (uusi nimi kehitysvaiheessa vielä) ehdotuksia otetaan vastaan :)

***: Oona (sisällä tehokasta pelaamista läpi pelin ja ulkonakin perushyviä suorituksia)
**: Suvi (mailan varressa tulosta. Ulkonakin homma toimi ok:sti)
*: Pikkis (ulkopelissä varmin... sisällä väläytyksiä osaamisesta)

P.S. Pelissä debytoi jo toinen (-99 syntynyt) tyttö Saana. Ja tytöltä ennakkoluuloton peli "isommissa tytöissä". On selkeästi potentiaalinen tyttö kyseessä. Tehotkin mukavasti 1 lyöty ja 4 tuotua. Kiitos Saana. Tervetuloa uudelleen pelaa C-tyttöihin! :D 

- Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti