perjantai 13. huhtikuuta 2012

Otteluennakko: C-tytöt vs. D-pojat

Tästä se lähtee... Ulkoharjoituskausi C-tyttöjen kohdalla avataan n. tunnin päästä Koivikon hiekkatekonurmella. Fiilikset ovat katossa. Vaikka sää onkin varsin ankea niin sentään mieli on aurinkoinen tänään.

Mutta asiana olisi huominen peli Kuplassa D-poikia vastaan. Pelistä odotetaan jälleen tasaista, jolloin pienet asiat ratkaisevat pelissä kumpi vie pojat vai tytöt. Tytöillä lievä pelituntuma etu puolellansa, mutta pojat ovat varmasti valmiit voittamaan. Jälleen kiusaajan asema on tytöillä, koska taas kerran meillä vähemmän hävittävänä kuin pojilla. Mutta asetelmat haettiin jo viimeksi. Tytöt hallitsivat alkua ja pojat loppua. Vaikkakin tyttöjen viimeisen vuoroparin kiri tasoihin todisti sen, ettei bensa loppunut kesken matkan vaan poikien kiriin syy löytyi pojista itsestään :). Huomenna vastassa on kovakätinen lukkari, jolla pelisilmää riittää, mutta hyvää etenemisharjoitusta tytöille siis luvassa. Pitää olla poikien etukentän kanssa muutenkin varuillaan. Siinä on heidän tärkeimmät aseensa omasta mielestäni.

Tyttöjen puolella odotettavissa tarkkaa linjapelaamista ja vihdoin saadaan tuttu kopparipari yhdessä pelaamaan. Tästä iso plussa tyttöjen ulkopeliin. Poissaoloja on ja niitä varmaan myös pojillakin on. Mutta aina on pelattava niillä keitä on. Lisäksi kakkospj:n poissaolo tuo lisämausteensa peliin. Mailamieheksi ollaan otettu kuitenkin vanha tuttu, joten hätiä mitiä. Mutta kyllä Annin energiaa jää osin huomenna kaipaamaan :D

Peli ratkeaa siihen kumman ulkopeli pysyy paremmin kokonaisuutena kasassa. Ja kumman yksilöt pelaavat paremmin. Molemmilla niitä on riittävästi joukkueessaan. Uskon tyttöjen voittoon huomenna. On vain sellainen kutina, että pelissä otetaan taas se kuuluisa pieni askel eteenpäin. Tavoiteemme pelissä siis tulee olemaan sisäpelissä ovat pesiltä lähdöt. Niitä pitää parantaa selkeästi kesään mennessä, että tilanteita saadaan rakennettua kovia joukkueita vastaan. Ulkopelissä yritämme päästää mahdollisimman vähän juoksua räpylöistä. Olemme pitkin hallikautta antaneet vastustajille lukuisia juoksuja juuri räpylän alta ja sylkemällä eteemme. Antaa poikien lyödä omat juoksunsa. Tosin kyllä meillekin päin juoksuja on tullut ties mistä paikoista. Mutta juoksu kuin juoksu.

Tästä kohti huomista.... Hippa alkakoot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti