tiistai 4. syyskuuta 2012

Viimoisia pelejä viedään...

Pelirupeaman keskellä ehtii tännekin kirjoitella jälleen.

Kyllä se on ihmeellinen asia se, että joukkue voi pelata ihan erinäköistä peliä peräkkäisinä päivinä. Ei oikein ymmärrä. Tietynlaiset paineet Tahkoa vastaan plussattuna surkealla avausvuorolla voidaan sanoa, että selkäranka meni poikki aika nopeasti. Jakso oli taputeltu 2 vuoron jälkeen. Ja taululla oli 7-0 tappiotilanne. Ei naurattanut ei. Toiselle jaksolle yritettiin saada uusi vaihde silmään, mutta ei. Kone ei toiminut silloin ollenkaan. Virheitä virheiden perään itsekullekkin. Pelin jälkeen ei kellään ollut varsinaisesti hauskaa olihan Tahko viennyt meitä kuin metrin mittaa kentällä. Ja ansaitusti. Emme olleet valmiina pelaa omalla tasollamme missä vaiheessa.

Seuraava päivä koitti tänään sekavissa merkeissä. Miten ihmeessä saada peli kuntoon n. 24 tunnissa. Totesin itsekseni sen, ettei varsinaisesti mitään ollut tehtävissä. Ollan järkevämpiä ja huollisempia tänään siinä olisi oiva resepti tähän. Töissä kännykkä huusi tekstarin merkiksi. No mikäpä siinä. Näytöllä oli yhden pelaajan sairastumisesta johtuva viesti. Ajattelin ei rähmä. Tämäkö vielä, että porukka lakoo ja reservistä etsitään pelaajia. No yhden tytön verran käynnyttiin D-tyttöjen puoleen ja Epaan. Töistä kurvasin suoraan Rekolan kentälle ja peliin. Ja voittamaan kotijoukkue PäPe.

Pelin alku oli kohtuullinen saatiin rakennettua jo tilanteitakin. Ja pari juoksua avasivat peliä hyvin. Ulkopelissä olimme jälleen hyviä. Sen jälkeen vuorossa oli ilotulitus, joka kesti jakson 3. vuoropariin jonka jälkeen peli keskeyttettin juoksueron takia numeroissa 23-1. Oli selvää kumpi oli ratissa tänään siitä ei ollut epäilystä.

Toisella jaksolle ei hirveästi muutoksia tehty. Alku oli kohtuullisen nihkeä, mutta 3-2 tilanne saatiin jälleen parilla onnistumisella kännettyä oikeaan suntaan. Lopulta teimme tarkkaa työtä jälleen 3. vuoroparin jälkeen peli poikki ja jakso meille 23-3. Juoksuero päättyi tämänkin jakso. Onnistumisia saatiin tänään laajalla rintamalla. Se jos mikä on erinomainen juttu viimeisiä pelejä varten.

Jälleen huomataan, että onnistumisilla on iso merkitys nuorten pelissä. Tahkoa vastaan epäonnistumiset ruokkivat toisiaan. Kun taas PäPeä vastaan onnistumiset. Tientynlainen rentous löytyi tänään ja saimme ansaitsemamme 3 pistettä kotiin. 3 peliä on vielä jäljellä mitalinkiilto silmissä mennään perjantaina Tahko C96 vastaan pelaamaan.

- Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti