keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vieraskiertueella

Hellou.

Vieraskiertue jatkuu. Tänään pysäkkinä Espoo ja viimeinen leirikarsintaottelu. Haikea fiilis, koska karsinnat eivät menneet toivotulla tavalla putkeen. Luultavammin on tyytyminen lohkossa sijaan 4. Sijoitus riittää jatkokarsintapaikkaan, mutta joukkueen yhdessä sovittu se. Jos emme saa suoraa paikkaa alkulohkosta niin emme lähde karsimaan kilpasarjaan.

Mutta käännetään katseet kuitenkin pois sarjataulukosta sun muusta ei niin tärkeästä tällä hetkellä. Joukkueemme ulkopeli oli Kuusankoskella yhtä vuoroa lukuunottamatta loistavaa. Puhti saatiin pidettyä tilanteista huolimatta lähes juoksuitta. Ensimmäinen jakso niukasti Puhdille 3-1. Oma sisäpelimme oli todella heikkoa. Kertoo etupesien palojen määrä 19/24 palosta jotakin.

Toinen jakso alkoi taas loistavasti, kun pidettiin vastustaja nollilla. Mutta iskunpaikkaa ei käytetty, koska kolmesta ensimmäisestä lyöjästä tuli palo. Ei toivottu aloitus tosiaan tällekkään jaksolle. Toinen vuoropari oli synkkä keravalaisittain, kun Puhti sai tehtyä 7 juoksua. Niistä voisi sanoa 6 tuli meidän omista virheistämme. Liian paljon annettiin loistavalle joukkueelle eteen. Seuraavissa vuoroissa Puhdin sisäpeli saatiin pidettyä kurissa hyvinkin, mutta kun sisäpelimme epäonnistui lähes kaikessa niin ei Puhdilla ollut vaikeuksia pitää meitä takanaan. Maria rikkoi toisen jakson kuparisen vällärillä 4. tasoittavalla. Jakso Puhdille 11-1. Ja koko peli ansaitusti 2-0.

Mutta täytyy nostaa omille hattua. Ulkopelissä pelasimme kauden parhaan pelimme ehdottomasti. Jos sisäpeli olisi toiminut ensimmäisellä jaksolla. Niin tiedä vaikka oltaisiin pistekin saatu napattua tuliaisiksi. Jossittelu on kivaa, mutta niin turhaa. 

Jaetaan tunnustuksia pelistä A&A-tähdet:

***: Anni (Koppariksi siirretty Anni loisti pelissä. Oli loistava ulkona. Ja paras sisäpelissä).
**: Maria (Kauden ehjin suoritus ulkona. Uudempi roolitus ulkona sopi loistavasti Marialle)
* Oona (Etukentän varma suorittaja. Sai kesän tehtyä kesän ensimmäisen kärpäsen heittelyllä. Uusi roolitus piristi ulkopeliä)

Tästä jatketaan Espooseen, jossa olisi voitto haettava. Pelimme on siinä kuosissa, että uskon ettei vastustaja tule montaa juoksua saamaan. Sisäpelimme uskon taas lähtevän toimimaan normaalisti niin pinnojen tuleminen mukaan Keravalle on todennäköistä. Mutta tänään pitää pelata eikä pelätä. Vastustaja pystyy kuitenkin rokottamaan tyhmistä virheistämme ihan varmasti, joihin ei ole liikaa varaa tänään ulko eikä sisäpelissäkään. Toivon ehjää kokonaisuutta pelistä ja onnistumisen iloa. Ei paineita tarvitse enää tässä karsinnassa kantaa. Mennään nautitaan pesäpallosta.

- Arto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti