sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus takanapäin...

Juhannus alkaa olla takanapäin ja samoin pienen hengähdystauonkin. Maanantaina paluu arkeen ja aluesarjapelien maailmaan alkaa. Viimeisestä aluesarja pelistä on jo vierähtänyt tovi, mutta yksi rypistys ennen lomaa on vielä edessä. Leirikarsintamme meni enemmän tai vähemmän reisille niin jaksetaan vielä nämä aluesarjakoitokset hoitaa kunnolla niin hyvä tulee.

Leirikarsinnan lopulliseksi pistemääräksi tuli 19 pistettä 12 ottelussa.  Sanotaan 3 pistettä vajaaksi jäätiin tänä vuonna suorasta paikasta. Vielä ollaan sijalla kolme, mutta realististisesti kuulumme sijalle 4. Karsinta alkoi nasevasti 4 voitolla, mutta sen jälkeen 8 pelistä 2 voittoa ja 6 tappiota. Ei kauheasti hurraa huutoa aiheuta.Viimeinen peli Espoossa päättyi 16-0, 6-5 voittoon, joten mukava päätös sinänsä saatiin karsinnalle. Harmitus on kuitenkin päälimmäisin tunne tällä hetkellä.

Karsinnan aikana tapahtui tietysti kaikennäköistä. Oli pelaajia poissa sun muuta pientä sähellystä, jotka vaikuttivat joukkueeen rakenteeseen. Jouduttiin muuttamaan kriittisesti kokoonpanoa kesken karsinnan ja se löytänyt missään vaiheessa oikeaa koostumusta. Mutta sen taakse emme saa piiloutua. Viimeisessä kahdessa pelissä ulkopelimme saatiin uusien taktisen puolen muutoksen ja pelipaikkojen vaihtojen avulla lisää energiaa, mutta pienetkin vaihdokset kokoonpanossa muuttivat pelin jälleen tuskaisen tukkoiseksi. Sisäpelimme oli viime peliem ajan huonoa. Espoota vastaan rennosti paukuteltu ensimmäinen jakso oli sentään kohtuullista, mutta 2.jakso oli sitten taas sitä viime pelien näköistä sähläystä. Saan katsoa peiliin, että miten tuo on mahdollista. Miksi pelimme ei kulje? Sitä miettiessä menee hetki aikaa, mutta usko tähän joukkueeseen ei ole kadonnut mihinkään. Pitää vain löytää jostain se punainen lanka.

Muutoksia tulemme tekemään ihan varmasti. No sitä pohditaan yhdessä ennen leiriä.

- Arto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti