torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkanen vihloo ja tuuli lisää "tuskaa

Hellurei.

Pakkanen vihmoo ulkosalla ja tuuli lisää "tuskaa". Tuossa aikaisemmasa Annin kirjoituksesta on nyt oikeasti hyötyä, kun mittaria katsoo kunnolla. Eli etätehtäväksi annan sen, että pukeutukaa oikeasti lämpimästi. Kun noin kylmät säät ovat. Pipot päähän ettei järki mene jäähän!!! Eli jokainen tyttö kouluun mennessä/tullessa laittaa pipon päähän myös pipot päähän ja varsinkin harkkoihin tulessa kanssa.

Lauantai-aamuna kannattaa suunnata katseet Kuplahallille siellä aloittelevat KePen samanikäinen poikalauma harkkapelinsä Hyvinkäätä vastaan. Hyvätasoinen talvipeli on tulossa laittakaapa harkintaan ja tulkaa kannustamaan poijjaat voittoon.

11.2. on sitten B-tytteleiden kanssa yhteistä harkkaamista/pelaamista Kuplahallissa, joten olkaahan paikalla silloin, koska hyvää harjoitusta luvassa silloin. Sunnuntaiksi voi olla luvassa harjoituksissa vierailijan vetämät harjoitukset. Mutta katsotaan vielä toteutuuko. Ai niin sunnuntai harkkapaikka muuttunut käyppäs Kepen sivuilta tarkistamassa se. Lisäksi Nimenhuutoakin voisi käyttää useammin jotkut unohtavat siellä käydä, mutta ei mulla muuta tällä kertaan... Lisää bloggausta viimeistään ensi viikolla.

Tähän väliin biisi... :)


- Arto The Böss



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti