lauantai 11. helmikuuta 2012

Pelailun merkeissä

Hei vaan.

Tänään 11.2. KePen "vanhimmat" tytöt pelaisivat keskenään sekajoukkueina Hyrylän Kuplassa. Menoa ja meininkiä riitti aamuksi vallan mainiosti.

Aamu 8.00 ja Hyrylä. Homman juoni on selvä, että vuorossa on pesäpalloa. Se on varma merkki kesän lähestymisestä, kun harjoituspelit jatkuvat. Tällä kertaa ihan omien tyttöjen kesken. Tosissaan, mutta opettavaisesti yritettiin pelata. Ja siinä myös onnistuttiin. Ottelusta idea lähti B-tyttöjen koutsilta Mömmöltä ja siitä isot kiitokset C-jengin puolesta.

Pelattiin seuraavasti valkut vaihtavat joukkueita puolivälissä jolloin molemmat pääsevät valmentamaan jokaista tyttöä samassa pelissä. Antoisa kerta ainakin itseni mielestä. Oli kiva päästä peluuttamaan B-tyttöjäkin välillä näitten omien likkojen lisäksi, joita on kiva myös peluttaa. Peli kulki tasaisesti, kuten etukäteen olin ajatellutkin ja isoja eroja ei varmaan ollut missään vaiheessa. Koska tilannetta numeroina en tiennyt eikä kyllä sillälailla kiinnostanutkaan. Pääasia oli, että saadaan pelata ja harjoitella yhdessä keskenämme.

Peliin ei valitettavasti saatu kaikkia tyttöjä valitettavasti, joten apuvoimia kysyttiin jälleen DT-Hennistä ja tällä kertaa jopa Piristyksen riveistä. Piristyksen pitkäaikainen luottopelaaja Pirjo lähti rohkeasti tyttöjen peliin. Ja tuloksena lyöty että tuotu juoksu. Näin on todistettu, että Piristyksen tytötkin pärjäävät mainiosti joukkueemme mukana. Pirjo ole varuillasi kesällä saattaa tulla aluesarja pelejä naisten sarjassa olla luvassa :D.

Itse pelistä jäi ihan kiva maku, koska onnistumisia tuli myös mukavasti, joten kiva oli pelailla. Toivon saman mielen jääneen muillekin paikallaolleille. Kohti uusia haasteita ja metkuja mennään.


- Arto

P.S. SEURAAVA PELI 3.3. KePe C- Tahko 96/98. Tervetuloa katsomaan.



torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkanen vihloo ja tuuli lisää "tuskaa

Hellurei.

Pakkanen vihmoo ulkosalla ja tuuli lisää "tuskaa". Tuossa aikaisemmasa Annin kirjoituksesta on nyt oikeasti hyötyä, kun mittaria katsoo kunnolla. Eli etätehtäväksi annan sen, että pukeutukaa oikeasti lämpimästi. Kun noin kylmät säät ovat. Pipot päähän ettei järki mene jäähän!!! Eli jokainen tyttö kouluun mennessä/tullessa laittaa pipon päähän myös pipot päähän ja varsinkin harkkoihin tulessa kanssa.

Lauantai-aamuna kannattaa suunnata katseet Kuplahallille siellä aloittelevat KePen samanikäinen poikalauma harkkapelinsä Hyvinkäätä vastaan. Hyvätasoinen talvipeli on tulossa laittakaapa harkintaan ja tulkaa kannustamaan poijjaat voittoon.

11.2. on sitten B-tytteleiden kanssa yhteistä harkkaamista/pelaamista Kuplahallissa, joten olkaahan paikalla silloin, koska hyvää harjoitusta luvassa silloin. Sunnuntaiksi voi olla luvassa harjoituksissa vierailijan vetämät harjoitukset. Mutta katsotaan vielä toteutuuko. Ai niin sunnuntai harkkapaikka muuttunut käyppäs Kepen sivuilta tarkistamassa se. Lisäksi Nimenhuutoakin voisi käyttää useammin jotkut unohtavat siellä käydä, mutta ei mulla muuta tällä kertaan... Lisää bloggausta viimeistään ensi viikolla.

Tähän väliin biisi... :)


- Arto The Böss