keskiviikko 29. elokuuta 2012

Back In Business...

Täällä taas piiiiitkästä aikaan.

Sehän leiri meni jo ajat sitten ohi, mutta pimeänä iltana ammentaa hyviä muistoja leiristä. Päästiin leiritavoitteeseen ja komeasti. Edelleen pikkuruinen harmitus välierätappiosta Kuusankoskea vastaan, mutta oikea joukkue voitti ja piste. Hieno leiri kokonaisuudessaan oli. Kiitokset mukanaolleille pelaajille, Annille ja tukijoukoille.

Aluesarjaa on menty tahkoamaan jo tovin verran tauon jälkeen. Ja voittoputkessa sitä taas ollaan, vaikka tänään Hämeenlinnassa oltiin pelillisesti heikommillaan tällä kaudella. Sairaudet ovat syöneet joukkueemme pelaajia nyt viime päivät ihan tarpeeksi. Huomenna VJJ:n kimppuun tulee varmasti parempi KePettäret joukkue kuin tänään... tai eilen kello on juuri yli puolenyön :)

Kauden hienoin voittokin on takana, kun Hyvinkää kaatui hyvällä esityksellä Koivikossa aina kotiutuskisan jälkeen. Tarjosi peli paljon jänniä hetkiä. Koko kauden yritetty voittaa tämä huippujoukkue ja vihdoin onnistuttiin. Valtavan iso asia loppukautta varten. Huomattiin ettei ole tällä alueella sellaista joukkuetta, jota emme voisi voittaa.

Pelimme ei ole ollut tuloksista huolimatta aina niin hyvää. Ollaan joissakin peleissä päästyä liian helpolla. Ollaan tehty helppoja virheitä ja vähän sählättyä puolin jos toisinkin. Tosin pelin tulokseen ja pisteisiin eivät vaikuta tyylipisteet. Ja se on ainoastaan hyvä asia. C-tyttöjen loppukauden tavoite on ehdottomasti olla mitaleilla kun kausi on ohitse. Ja meitä kiinnostaa eniten juuri aluemestaruus. Kova paikka, kun Hyvinkään C96 on kohdattava kahdesti samoin Vihti. Lisäksi menemme Pihkalaan Tahkon D98 joukkueen vastustajaksi. Ettei helppo ole tuo loppuohjelmammekaan. Mutta silti mestaruus yritetään tuoda Keravalle jälleen kerran.

Maakuntasarjassa C-ikäiset ovat päässet näyttämään kynsiään pitkin kautta ja isoissa rooleissa osa tytöissä on ks. joukkueessa. Nyt maakari karsii paikasta Suomisarjaan eli sarjatasoa ylemmäs. On hienoa nähdä nuoren KePen naisten joukkue taistelemassa paikasta Suomen 3. korkeimmalle tasolle. Milloin viimeksi pesäpallojoukkue Keravalla olikaan niin korkealla. Taitaa mennä 1990-luvulle... Mutta maltetaan vielä.

Tästä jatkamme tarpomista kohti grande finaleita... Ja kaikki on vielä mahdollista :D.

- Arto