torstai 26. tammikuuta 2012

enemmän ja vähemmän asiaa

Moikka lapset!

Ajattelin, että voisin jutustella tällätavoin teille noista punttitreeneistä. Sielä on pari juttuu mitkä vielä tarvii hiomista. Yks juttu olisi pukeutuminen. Kuten huomaatte ulkona ei ole +20 astetta, joten olkaa omatoimisia ja ottakaa ensikerralla mukaan kunnon varustus. (kunnon varustus on pitkikset, collarit/juoksutrikoot ja KUNNON tuulihousut/kevyttoppahousut. Lisäksi vielä pitkävartiset, mieluiten myös paksut, sukat.) Mutta mistä tietää onko kunnon varustus vai ei? No, jos on kylmä niin on liian vähän päällä. Näin te saatte itsenne sairaaksi.
  Oon TOSI ylpee teistä, kun olette käyttäny pipoa, vaikka joskus vähän nuristen. Toivoisin, että tämä pipon käyttäminen ei loppuisi kun treeneistä poistutaan, eli miksei kouluunmennessä voisi pitää pipoa? Oikeesti pipon käyttö on terveellistä EI noloa. Toivoisin, että näkisin teillä pipot myös (sali)treeneihin tullessa ja mennessä. VAIKKA kuljettekin autoilla, mutta entä jos se auto jättää matkanvarrelle?
  Toinen sanomisen arvoinen asia on ns. sluibailu. On inhottavaa, kun osa tekee puntilla ja osa vain "rentoutuu" tai "huilii" jatkuvasti. Kaikki mitä teette on näyttöä ensi kesälle, joo'o puhuttiin siitä, ettei kaikilla ole aina hyvä päivä, mutta ei kukaan voi olla joka keskiviikko kuin takamukseen ammuttu porsas. :) Muistaka, että vain Sinä voit vaikuttaa ensikesän pelaamiseesi
 
No mutta pois tollasista "naputus" aiheista ja siirretään katseet 3.3. pidettävään palaveriin. Siellähän oli tarkoitus julkistaa ensikesän SM-karsinta joukkue ja tarkoitus oli pitää myös hauskaa, nimittäin jokainenhan sai tehdä ikioman sketsihahmon! No, tälle hahmolle olisi tarkoitus luoda myös jonkinlainen hokema, kysykää jos ette tiedä mitä tarkoittaa. Myös nimi tietysti ja ehkä taustoja (mistä kotoisin ym) Vain mielikuvitus on rajana! Luvassa on tietysti palkinto, jonka minä Anni valitsen, ja lupaan että sen eteen kannattaa taistella :D
  Samaan palaveriin ajattelimme teille jotain pientä hemmottelua. Mutta siitä kuulemme sitten lähempänä.
Teille vähä tsemppi musaa jaksaa talven yli ens kesään:


Näkemisiin
- anni The Boss

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kuvia !

tytöt puntilla 18.1.-12 "valmiina reenaamaa!"

Pihu valmiina kolmos vahtina

Oona näyttää mallia, miten se räpylä on ku pallo tulee : D

"sieltä se tulee, mutta yhtään ei pelota!" -Venla siparina

Oona 1vahti ja Sallamari Sieppari

Kiilassa

hyväpelihyväpeli
Tässä on nyt muutama kuva Kuusankoskelta ja yksi sitten puntilta :D Enjoy!

- annie The Boss
Anni tuossa hienosti alustikin tätä blogiamme. Käydään näin läpi hieman mitä tapahtui Kuusaan matkalla :) Eli sunnuntaina 22.1 lähdimme kohti uuttaa haastetta Kuusaalla. Matkaan lähdettiin vähän jälkeen kahden ja paikalle saavuttiin kaikki enemmän tai vähemmän eksyneinä. Joukkue koki karvaan takaiskun ennen matkaa kun joukkueenjohtajan nilkka meni lauantaina pelatessa sählyä Tuusulassa. Voimia sinnepäin Sartsa.

Sitten itse peliin. Pelin alku ei muistuttanut pesäpalloa sitten melkein millään muotoa ainakin sisäpelissä tyttöjen startti kesti jopa neljän pelaajan verran. Kolme paloa vaihto. Puhdittaret aloittivat väkevämmin sisällä sai aikaan muutaman tilanteen ja juoksunkin. KePe alkoi selkeästi ryhdistymään jakson edetessä ja kotijoukkueeseen revittiin hieman eroa kokoajan. Jakso päättyi numeroin 12-8 Tyttöjen jakso oli selkeästi nousujohteinen. Lahjoina kuitenkin annettiin semmoiset 5-6 juoksua, joten pitää sitä ainakin terävöittää tulevaisuudessa. Mutta tyytyväinen lopputulokseen.


Toinen jakso oli sitten ilotulitusta KePen osalta. Tosin sisäpelissä näpit olivat heikkoja, mutta saatiin luotua kuitenkin hyvällä prosentilla tilanteita. Ulkopeli toimi upeasti ja vastustja sai vain takatilanteen aikaiseksi neljässä ensimmäisessä vuoroparissa. Lopulta kahdessa viimeisessä vuorossa Puhdin jokerilyöjä rokotti kahdesti tyttöjä samasta paikasta 2. pesän päältä. Kolme juoksua siitä Puhdille. Niin kuin mainitsin tytöt jatkoivat myös oivia otteita sisälläkin. Ja kuulemani perusteella saimme toisella jaksolla 22 juoksua voi olla, että olen väärässä tämän suhteen, mutta jakso selkeästi kuitenkin meille.

Loppuarvio: Hyvä ekaksi peliksi. Vielää hakee peli hienosäätöä joka osa-alueella, mutta ihan hyvällä polulla olemme siinä suhteessa kuitenkin. Annetaanpa jokaista pelaajasta jotain positiivista palautetta:

Pihla: varmasti hoiti tilanteensa ja tonttinsa sisällä että ulkona. Ei osaa hätiköidä. :)
Venla: Eipä poltettu välipesille taaskaan. Ei yllätystä. Lukkarointi hanskassa. Voiko tätä tyttöä polttaa??? :)
Tapsa: Piristäjä kentällä tosiaan. Herätteli joukkuetta suorituksillaan.  Syöksyi kotiin juoksun arvoisesti.
Maria: Joukkueen nestori oli esimerkillinen pelaaja taas kerran. Huikee veto takaa läpi.
Oona.M: Ulkokentän työjuhta repi ja taisteli. Pääseekö kesällä kukaan lyömällä tästä ohi.
Pikkis: Ulkopelissä kuin vuori. Hoitaa tonttinsa virheettömästi. Pikkismäistä.
Suvi: Joukkueen varma suorittaja. Lyöntipelissä lähes pidättelemätön tapaus. Ulkopelissä kehitystä.
Elli: Voimapussimme, joka antoi taas kaikkensa. Ellikin väläytti lyöntipommiaan pariin otteseen mukavasti. Ulkopelissä yritteliäs.
Fanny: Yllättäjä sisäpelissä. Huikea tasonnosto viime kesästä. Pisti palloa saumoihin ja pussiin siihen malliin, että kaverit toivat lukuisia juoksuja.
Aino.W: Ulkopelissä väläytteli hyviä otteita. Yritti aina parhaansa.
Salla: Omituiset paikat toivat uusia piirteitä esiin. Sisäpelissä varmuus ja ulkona myös.
Henni: Kuopus näytti isommilleen, ettei erotu joukosta mitenkään. Jokerina kentälle aina. Super-99.

Valmennus: Selviää puhtain paperein. Annin energia oli aistittivissa Keravalle asti.

Tästä jatkamme... omaa polkuamme eteenpäin. Anni laittelee kuvia lähiaikoina reissusta.

- Arto The Boss




Tässä se nyt on !!

Nii'in nyt se on valmis! JEIII! Eilen tuli semmonen insipiraatio, että ei mitään rajaa :)
Lisäilen kuvia ja tekstiä tänää tai huomenna kotona. Kuusankoskelta tuli hianoja kuvia ja tekstiä.


-- annie The Boss